σπαστή πόρτα οροφής με πάνελ
σπαστή πόρτα οροφής με πάνελ

Η εταιρεία Maltas Automatic Doors είναι ένα κατάστημα μεταλλικών κατασκευών το οποίο έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην κατασκευή, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή μεταλλικών ρολών, επισκευή γκαραζόπορτας, σπαστών και μονοκόμματων πορτών, ταχυκίνητων πορτών και κάθε είδους αυτοματισμών.

Εργαζόμαστε πάντα με συνέπεια και σεβασμό στο πρόσωπο του πελάτη, έτσι ώστε να παραδοθούν τα ρολά γκαραζόπορτες αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα τα οποία έχουν μεγάλη αντοχή στην πάροδο του χρόνου όπως επίσης και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Στόχος της εταιρείας μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών, με το όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος αλλά συνάμα με τα ποιοτικότερα υλικά, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη και την τήρηση αυστηρά του χρονοδιαγράμματος που έχουμε συμφωνήσει. 

Η Maltas Automatic Doors δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2007. Η γνώση και η εξειδίκευση έχει επέλθει από τις τοποθετήσεις και των κατασκευών σε ρολά γκαραζόπορτες όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό το μαρτυρά και το εύρος των συνεργατών αλλά και τον ευχαριστημένων πελατών μας σε όλη τη Θεσσαλία αλλά και των γύρω περιοχών.

Επίσκεψη και ανάλυση

Στην αρχή κάθε νέου έργου ή επισκευής, επισκεπτόμαστε πρώτα το χώρο ώστε να παρατηρήσουμε τυχόν ιδιαιτερότητες έτσι ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχεδίαση

Κατόπιν συλλογής όλων των δεδομένων, σχεδιάζουμε που θα προσφέρουμε στον πελάτη και τον ενημερώνουμε για το κόστος με την οικονομική μας προσφορά σχετικά με την επισκευή γκαραζόπορτας, του αυτοματισμού ή την περιγραφή ενός νέου έργου.

Υλοποίηση

Υλοποιούμε την εγκατάσταση ή την επισκευή γκαραζόπορτας ή πάσης φύσεως βλάβης, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που συμφωνήθηκε με τον πελάτη.

0
Χρόνια εμπειρίας
0
Ικανοποιημένοι πελάτες
0
Επισκευές

Accessibility Toolbar